Bedrijfscoach

Door mijn jarenlange werkervaring ken ik het bedrijfsleven van binnen en buiten op diverse werkniveaus. De praktijk heeft mij geleerd dat cliënten waarde hechten aan mijn ‘helicopter view’ en mijn directe manier van vragen stellen. Kwaliteiten die in het bedrijfsleven onmisbaar zijn. Elke cliënt treed ik met respect, integriteit, humor en warme belangstelling tegemoet.

Wat ik voor je kan betekenen?

Klankbord / sparring partner
Je staat voor een belangrijke beslissing, maar durft geen knopen door te hakken? Je bent onzeker over iets wat je niet kwijt kunt in je directe omgeving. Met wie deel je dat?
Vragen komen op als: Moet ik die collega wel of niet ontslaan? Krijgt de crisis ook vat op mijn bedrijf?

Wat als het je persoonlijk raakt?
Als beslissingen ten koste gaan van je zelfvertrouwen omdat ze je persoonlijk raken, kunnen er klachten ontstaan zoals vermindering van het concentratievermogen, innerlijke onrust en een slechte nachtrust. Het is dan zaak tijdig aan de bel te trekken, om ergere gezondheidsklachten te voorkomen. Van belang is na te gaan wat er precies speelt: waarom trek je het je persoonlijk aan? Erover praten, doet wonderen. Goudberg Consult is als onafhankelijke partij het ideale klankbord. Samen komen we erachter wat er zich in jouw onderstroom afspeelt en wat jou uit je evenwicht brengt. Binnen no time heb je het stuur weer in handen.

Keuze bij samenstelling teams
Geoliede teams zijn essentieel voor organisaties. Functioneert binnen jouw organisatie het ene team beter dan het andere? Zonder dat het binnen dat team ontbreekt aan leiderskwaliteit? Om erachter te komen wat er aan de hand is, is het van belang om de persoonlijkheidsstructuren van de teamleden eens nader onder de loep te nemen. Via een Enneagram scan valt snel te achterhalen uit welke persoonlijkheden de verschillende teams bestaan en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Zo ontstaan nieuwe teams die wèl op volle kracht draaien. Een team in balans is goud waard en staat garant voor : effectiviteit, werkplezier en een goed bedrijfsresultaat.