Vrouwencoach

De vrouwen die mij als coach inschakelen, zijn hoogopgeleide werkende vrouwen en de zogenaamde ‘thuismanagers’: vrouwen die het huishouden runnen en de zorgtaken op zich nemen.

Wat ik voor je kan betekenen?

Hoogopgeleide vrouwen
Hoe vind ik een goede balans tussen het moederschap en werk? Welke afspraken zijn nodig met mezelf of met mijn partner om de balans te behouden? Val ik buiten de boot als ik er even tussenuit ga? Hoe houd ik mezelf in de race?
Allemaal vragen waar werkende vrouwen, al dan niet moeder, hun hoofd over kunnen breken. En die stress kunnen veroorzaken. Als coach heb ik de tools om de zaken snel weer helder te krijgen en je verder op weg te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Daar is immers zowel het thuisfront als de arbeidsmarkt bij gebaat!

Thuismanagers
Als thuismanager wordt er vaak veel van je gevraagd. De thuissituatie is een proces dat voortdurend in beweging is. Continu switchen tussen allerlei taken en verantwoordelijkheden vraagt om specifieke kwaliteiten en capaciteiten (multitasking). Als een volleerd circusartiest weet jij constant alle ballen in de lucht te houden. Geeft dit alles je voldoening? Of vraag jij jezelf wel eens af: waar pas ik in dit verhaal? Wanneer ben ik aan de beurt? Wanneer komt mijn tijd? Vragen die uitnodigen om eens nader naar jouw eigen behoeften en verlangens te kijken. Het antwoord is even kort als simpel: NU!
Investeer in jezelf en samen vinden wij de inspiratie die jij zoekt.