Liesbeth

Wie zit er achter Goudberg Consult?

Goudberg Consult is Liesbeth Goudberg: zelfstandig ondernemer en coach. Met een achtergrond in het bedrijfsleven, vooral in de zakelijke dienstverlening, richt ik mij met Goudberg Consult als coach met name op bedrijven, vrouwen, kinderen en jongvolwassenen vanaf 12 jaar.

In 1996, als zelfstandig ondernemer onder de naam Goudberg Management Support, hield ik mij bezig met het detacheren van managementassistentes, directiesecretaresses op interim basis, en het voeren van secretariaten voor verenigingen, stichtingen en zelfstandigen. Voortgezet onder de naam Goudberg & Van der Donk en Goudberg & Partners heb ik deze werkzaamheden weten uit te breiden, en leerde ik dat de rol van manager mij goed paste. Om contact te blijven houden met het werkveld bleef ik werkzaam als projectleider en bedrijfsadviseur, waarmee mijn interesse werd gewekt voor coaching en advies.

Een greep uit de opdrachtgevers:
Achmea Holding, Egon Zehnder International, The Boston Consulting Group, Boer & Croon Management Consultants, Boer & Croon Executive Managers, The Academy for Young Executives, Ernst & Young, Woningbouwcorporatie Portaal, Fox Kids Europe, Cibit Adviseurs Opleiders, Nederlandse Orde van Register Managers (ORM), Stichting Verzekeringsbelangen Interim Managers etc.

In 2006 kwamen bij mij vragen naar boven als:
Waar komt mijn drive vandaan? Waarom zoek ik steeds de grenzen op van wat ik kan? Wat houdt mij tegen om te doen wat ik eigenlijk wil? Wat inspireert mij?

Dit was het begin van mijn ontdekkingsreis, die eindigde in het vinden van mijn grootste passie: het begeleiden van mensen die zijn vastgelopen in hun leven en op zoek zijn naar richting.
Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en communicatie op het professionele vlak. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gedaan en certificaten behaald. Mijn specialisaties zijn: Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en familie- /systeemopstellingen. Daarnaast heb ik mij verdiept in coaching van kinderen vanaf 12 jaar, waarbij ik onder meer gebruik maak van de Creatiespiraal, de Ontknooping van Knoope en de Kernkwadranten van Ofman.

Liesbeth is getrouwd met Peter Goudberg en moeder van Niels (1992) en Nout (1994).